Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Η Γερμανία θέλει να "ξαναγράψει" την ιστορία και να "γλιτώσει" τις οφειλές με στεφάνια! Α.Συγγελάκης


Ο συγγραματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών, Αριστομένης Συγγελάκης, αποκαλύπτει το ύπουλο γερμανικό σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Γερμανία.

 Το Βερολίνο προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία όπως βολεύει τη Γερμανία! Να "στρογγυλέψει" όσα έκαναν οι Γερμανοί στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κατοχής, ακόμη και να "δικαιολογήσει", όσο μπορεί τις φρικαλεότητες που διέπραξαν τα στρατεύματα της. Τα όσα αποκαλύπτει ο κ. Συγγελάκης είναι εξαιρετικά σοβαρά.

 Εξηγεί ποιο είναι το σχέδιο και καλεί να αμυνθούμε στη διαστρέβλωση ιστορικών γεγονότων που κατέστρεψαν τη χώρα.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ! 

Η γερμανική κυβέρνηση ξαναγράφει την Ιστορία για να ενταφιάσει τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών. Όπως εξαιρετικά περιέγραψε ο σπουδαίος Γερμανός ιστορικός Καρλ Χάιντς Ροτ η Ο.Δ.Γ. καταθέτει υποκριτικά στεφάνια στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας και δίνει συντάξεις σε χιλιάδες βετεράνους ναζί στη Γερμανία και σε άλλες χώρες αλλά αποκρούει προκλητικά την απόδοση των απαράγραπτων και άριστα θεμελιωμένων γερμανικών οφειλών.
Την τελευταία, μάλιστα, περίοδο η γερμανική κυβέρνηση επιχειρεί να διεισδύσει στα ελληνικά σχολεία για να μολύνει την ελληνική νεολαία με την προπαγάνδα της για την Κατοχή και την Εθνική Αντίσταση. Μεταξύ άλλων γράφουν π.χ. ότι ο βασικός υπεύθυνος για τον λιμό της Κατοχής ήταν ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός και όχι η μεθοδική λεηλασία του πλούτου των Ελλήνων από το Γ' Ράιχ! Αφήνουν εντέχνως, να εννοηθεί ότι, τάχα, υπεύθυνη για τα ναζιστικά εγκλήματα εναντίον αμάχων είναι η Εθνική Αντίσταση! Και πολλά ακόμη κυριολεκτικά ανιστόρητα, απαράδεκτα, εξοργιστικά! Την ώρα που Γερμανοί δημοκράτες στηρίζουν με ανιδιοτέλεια τον αγώνα μας για Δικαιοσύνη & Αποζημίωση ως οφειλόμενη πράξη τιμής στη μνήμη των θυμάτων της ναζιστικής βαρβαρότητας η γερμανική κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να μην έλαβε κανένα δίδαγμα από την Ιστορία και τα όσα φοβερά δεινά προκάλεσε ο Χίτλερ καταστρέφοντας την Ευρώπη και την ίδια τη Γερμανία! 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ! 

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Παρακολουθήστε τη συνέντευξή μου στον δημοσιογράφο Paris Karvounopoulos, τον οποίο ευχαριστούμε θερμότατα!
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΝΗΜΗ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΠΗΓΗ: Militaire News
 Ανάρτηση από:geromorias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η πατριωτική παρακαταθήκη του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Η πατριωτική παρακαταθήκη του Μιχάλη Χαραλαμπίδη 29|03|2024  Λίγες  είναι οι πολιτικές μορφές της Μεταπολίτευσης που έχουν μείνει καθαρές, α...